top of page

Sugaring, waxing & epilaties

Sugaring is een 100% natuurlijke ontharingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van een pasta die bestaat uit suiker, water en citroensap. Doordat deze suikerpasta zich alleen aan de haren hecht en niet aan de huid en deze er in de richting van de haargroei wordt afgetrokken, is dit een huidvriendelijke en minder pijnlijke manier van ontharen.

Een strakke wenkbrauw zorgt voor een frisse look. Met sugar wax worden de haartjes op een zachte en veilige manier verwijderd. Aangezien de wax steeds op kamertemperatuur is en met de haarrichting mee wordt geëpileerd, is deze techniek minder pijnlijk dan welke andere methode dan ook. Zelfs indien meerdere keren over eenzelfde zone wordt gegaan, is dit geen probleem; de suiker hecht zich op de haartjes en niet op de huid. Ook korte haartjes worden moeiteloos verwijderd. De huid blijft 3 tot zelfs 8(!) weken vrij van haren.

Zo zie je maar dat je met simpele ingrediënten grootse resultaten kan behalen. Sweet!

Toch meer voor het traditionele? Ook voor een gewone ontharing met hars en/of pincet kan je steeds bij mij terecht. 

Outback Organics biedt een scala aan prachtige botanische huidverzorgingsoplossingen met een kenmerkende Australische twist. De nieuwste cosmetische ingrediënten worden gecombineerd met innovatieve natuurlijke extracten van de kustlijn, bossen en bushlands van Australië om ethische producten te creëren die net zo perfect zijn voor spa's, salons en schoonheidstherapeuten als voor individuen. Onze producten Ons gehele assortiment is vrij van synthetische kleur- en geurstoffen, parabenen en andere agressieve chemicaliën. We zullen nooit op dieren testen en streven ernaar om zoveel mogelijk van onze producten zo veganistisch mogelijk te maken.

Sugar Waxing & epilaties: Service
Prijzen

Hars

€15

€25

€15

€20

€35

€15

€10

€15

€15

€15

€60

Suiker

€25

€40

€25

€30

€45

€20

€15

€20

€25

€25

Onder- of bovenbenen

Benen volledig

Bikinilijn

String

Brazilian

Oksels

Kin of bovenlip

Kin en bovenlip

Wenkbrauwen

Armen

Full body

Sugar Waxing & epilaties: Portfolio
bottom of page