top of page

Maxelle

Wake-up with make-up

In het Maxelle-gamma vind je tal van make-up-, verzorgings- en reinigingsproducten.Het top-product uit deze lijn in het wimperserum. 

Had je graag extra info of wil je een bestelling plaatsten? 

Neem dan snel contact op.

Schermafbeelding%202020-04-09%20om%2023.

Maxerum - €59,00

Deze cocktail van enzymen, vitamines en natuurlijke werkstoffen breng je aan zoals een eyeliner en zorgt ervoor dat de natuurlijke wimpers langer, sterker en donkerder worden. Dit omdat wortels van de wimpers intens worden gestimuleerd en zo de haarzakjes boosten. Maxerum bevat geen schadelijke prostaglandines waardoor u deze behandeling niet hoeft te onderbreken en u altijd kan ontwaken met gezonde mooie wimpers.

Schermafbeelding%202020-04-09%20om%2023.

Lip Color Booster - €19,95

ForeverPink is een lipgloss met het extract van de Sakura plant dat het natuurlijk pigment stimuleert. Het product zorgt tevens voor een snellere stofwisseling in het metabolisme waardoor de rode bloedcellen in de lippen voorzien worden van extra zuurstof en ze zo voller doen lijken. Rimpels zullen dan weer vervagen doordat het melaninegehalte geactiveerd wordt. Bij regelmatig gebruik kan je elke dag opnieuw wakker worden met volle rozige gezonde lippen.

Schermafbeelding%202020-04-09%20om%2023.

Mascara - €11,95

Als een vleugje mascara gewenst is, op de natuurlijke onderwimpers of op de extensions, is het erg belangrijk om een mascara op waterbasis te gebruiken. Alle klassieke mascara-merken op de markt bevatten veel olie. Olie doet de lijmhechting en de semi-permanente mascara afbreken. Olie moet daarom in alle situaties worden vermeden wanneer een Maxelle behandeling wordt toegepast! Onze mascara op waterbasis is niet alleen olievrij en veroorzaakt geen klonters, maar is ook heel gemakkelijk te verwijderen met onze olievrije remover voor een optimaal schone wimper.

Schermafbeelding%202020-04-09%20om%2023.

Olievrije Make-up Remover - €19,95

Olievrije producten zijn essentieel omdat het de semi-permanente mascara beïnvloedt.  Het doet deze stoffen afbreken waardoor het resultaat van de behandeling vroegtijdig wordt beëindigd.

Het is belangrijk olievrije make-up remover te gebruiken. Dit product is ontworpen om dagelijkse cosmetica en oliën uit de ogen en wimpers te verwijderen, zonder de natuurlijke wimpers of wimper extensions te beschadigen. De remover kan worden gebruikt op een normale tot gevoelige huid.

Schermafbeelding%202020-04-09%20om%2023.

Reinigingsfoam - €19,95

De unieke reinigingsformule verwijdert dankzij het schuimen op een zeer effectieve wijze alle oogmake-up. Een goede wasbeurt van de wimpers is aangeraden om oogaandoeningen te voorkomen. Deze kunnen optreden wanneer bacteriën aanwezig zijn of het PH-niveau uit balans is. De Maxelle Cleansing Foam is niet enkel ideaal voor een optimale hygiëne en gezondheid van het oog, maar kan eveneens gebruikt worden voor de reiniging van het volledige gelaat!

Collageen Lippenmasker - €3,95

Het lippenmasker met collageen is een gelachtig masker dat over de lippen past en wordt gebruikt voor het hydrateren en plumpen van de lippen. Dit product kan echter elke dag of meerdere keren per week worden aangebracht en is daarom ook een mogelijk thuisproduct.

Schermafbeelding%202020-04-09%20om%2023.
Schermafbeelding%202020-04-09%20om%2023.

Collageen Oogmasker - €3,95

Een oogmasker zorgt voor een onmiddellijke hydratie boost. Het geeft ook een verkoelend en ontstekingsremmend effect. Dankzij een transdermale productie technologie, kunnen geconcentreerde verstevigende ingrediënten diep de huid binnendringen en hun werk doen.

Ontworpen om de effecten van stress te verminderen. Verrijkt met botanische extracten voor zichtbaar fijnere lijntjes en minder rimpels. Ideel voor, tijdens of na elke wimperbehandeling. Ook eenvoudig thuis te gebruiken.

bottom of page