top of page

Craith Lab

Craith Lab® is een innovatief, clean skincare merk met drie unieke, essentiële lijnen. De producten zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschap in probiotica, epigenetica en celregeneratie. Vrij van sulfaten, PEG’s, minerale oliën, microplastic, siliconen en parabenen. Craith Lab® werkt aan huidgezondheid door de oorzaak van huidproblemen aan te pakken, deze daarna te beschermen, waarna de huid kan verjongen.

Momenteel bied ik enkel de Black Line aan.

De Black Line is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen vanaf ca. 25 jaar met een drukke levensstijl en die het belangrijk vinden om hun huid respectvol te behandelen. De Black Line verzorging lijkt eenvoudig maar is zeer effectief. Hoogwaardige, epigenetische ingrediënten en collagenen beschermen de huid tegen slechte milieu-invloeden en zorgen voor anti-aging die de huid van binnenuit verbetert en verjongt. Craith Lab® is in staat om deze effecten van omgevingsstress en de schadelijke gevolgen ervan weer in evenwicht te brengen en te corrigeren. Voor dit doel is speciaal de op epigenetica gebaseerde EPI-Powershield3®-formule ontwikkeld.

Schermafbeelding 2022-09-19 om 21.05.38.png
Clear pore.png
Clear Pore - cleansing foam

Deze lichte, schuimende en hydraterende reinigingsschuim met natuurlijke actieve stoffen verwijdert onzuiverheden en makeupresten. Tast de zuurgraad van de huid niet aan en droogt de huid niet uit.

Hydra Misselair - cleansing gel

Sterke, micellaire reinigingsgel. Reinigt de huid poriën diep zonder ze uit te drogen en verwijdert zelfs zware make-up.

Screenshot 2022-12-13 14.02.13.png
Schermafbeelding 2022-09-19 om 21.06.23.png
Blue Pearl - enzyme peel

Unieke plantaardige enzympeeling die dode huidcellen zacht verwijdert, de huid hydrateert én verzorgt met waardevolle vitamines.

Schermafbeelding 2022-09-19 om 20.45.54.png
Epi Collagen Protection - day serum

Dit regenererend collageenserum met hyaluronzuur en EPI-Powershield3® gaat het huidverouderingsproces tegen. Herstelt en hydrateert de huid en vermindert rimpels en fijne lijntjes.

Dit regenererend collageenserum met hyaluronzuur en EPI-Powershield3® gaat het huidverouderingsproces tegen. Herstelt en hydrateert de huid en vermindert rimpels en fijne lijntjes.

Epi Collagen Rescue - night cream
Schermafbeelding 2022-09-19 om 21.04.52.png
bottom of page