IMG_0594.JPG

Bruidsmake-up / Bridal

Straal op jouw grote dag

 

Jij gaat trouwen...

Als er één dag is in je leven waarop je wil stralen, dan is het op je eigen huwelijksdag. Ga jij voor perfectie? Ik zorg ervoor dat je bruidskapsel zit zoals jij het wil en met professionele make-up maak ik het plaatje helemaal compleet. Ik besteed aandacht aan jouw persoonlijke wensen, geef deskundig advies en gebruik uitsluitend make-up van topkwaliteit. 

 
 

Stap 1 Oriëntatie en intake

Elke opdracht begint met een uitgebreid oriëntatiegesprek waarin jouw persoonlijke gegevens, trouwdatum en wensen besproken worden.

 

Stap 2 Try out

In de aanloop naar de mooiste dag van je leven zal de bruidsstyling besproken worden. Ik bespreek graag de mogelijkheden wat betreft jouw voorkeur. We kijken samen of alle ideeën van make-up en haartrends exact weergeven wat je voor ogen hebt en we zetten alle puntjes op de i. Van deze try out worden foto's genomen die, samen met een face chart, worden toegevoegd aan jouw persoonlijk dossier.

 

Stap 3 De grote dag

Op de trouwdag komen we naar de door jou gekozen locatie. We zorgen ervoor dat alle stukjes van de puzzel volledig op zijn plaats vallen: bruidsjurk, make-up, haar,... JIJ!

 

I.m.Me.

+32 474 58 43 96

imke.melis@outlook.be

Beveren-Waas

Regio Oost-Vlaanderen / Antwerpen 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now