Anubis Barcelona
Exellence
Retinol.png

Retinol Cream -- €110,95

Excellence retinol crème. Lichte crèmige emulsie, antioxiderende werking en vorkomt de eerste verschijnselen van ouderdom. Beschermt tegen vrije radicalen, pollutie en stress. Bevat zonnebrandcrème.

bio retinol.png

Bio-Retinol - €75,95

Excellence bio-retinol. Ultra-intensief vernieuwingsconcentraat. Bevat krachtige antioxidanten en celregeneratoren. Deze improviseren de conditie van de huid als gevolg van een verhoogde hydratatie door de stimulans van proliferatie van collageen.

3ts.png

3ts Cream - €120,95

Excellence 3ts cream herstel en reconstructie crème. De 3Ts complex is gebaseerd op 3 plantenextracten en garandeert intensieve huidverzorging. Met antioxidant eigenschappen hervormt het de vervormde epidermis en herstelt het weefsel. Helpt bij het onderhouden en herstellen van de kracht en weerstand van de huid. Bevat zonnebrandcrème.

marine essence.png

Marine Essence Cream - €90,95

Excellence marine essence cream verstevigende en hydraterende crème. Oefent een diepe reconstructie van de weefsels uit en intensieve verstevigende werking aan de oppervlakte. Reconstrueert gezichtsvorm en zorgt voor een onmiddellijke zachtheid. Bevat zonnebrandcrème.

bio essentiol.png

Bio-Essential Oil - €75,95

Excellence bio-essential oil. Voedend concentraat met plantaardige- en essentiële oliën. Ideaal ter aanvulling bij de Excellence 3T’s crème, daar deze zijn werking versterkt.

NcMV8v4Q-324x324.png

Bio-Lifting Concentrate - €75,95

Excellence bio-lifting concentrate. Verstevigend en liftend concentraat met collageen voor vochtopname en voorziet de geschikte hydratatie van de cellen. Verbetert soepelheid, elasticiteit en herstelt de kracht en veerkracht van de huid. Liefst te gebruiken in combinatie met de Excellence Marine Essence Cream aangezien het zijn werking versterkt.

Schermafbeelding%202020-06-10%20om%2022.

Glycoviar Cream - €120,95

Excellence glycoviar cream voedzame en verjongende crème. Voedzame-regenererende werking. Vernieuwd en versterkt stevigheid, soepelheid en hydratatie van de huid. De grondige voeding zorgt voor herstelling van het weefsel en vermindering van rimpels. Verrijkt met 5% kaviaar. Bevat zonnebrandcrème

4qb8xNBg-324x324.png

Bio-Glycoviar - €74,95

Excellence bio-glycoviar. Regenererende concentraat. Bifasisch concentraat met voedende effect, verlichtend en verjongend. Krachtige herstel van de dermis. Vermindert diepte van rimpels op het moment dat het weefsel verdicht.

glyco mask.jpg

Excellence Glycoviar Mask - €83,95

Voedend en regenererende werking. 

mousse.png
firming mask.png
hydra peel.png

Aqua Mousse - €70,95

Excellence aqua mousse verfrissende mousse met drievoudige werking. Reinigt, egaliseert en hydrateert. Vermogen voor vochtopname. Bevat granen en natuurlijke perzik-, appel-, aloë vera en ginsengextracten. Zeer voedzaam, regenererend en verzachtend. Verzacht huidirritatie en beschermt alle huidtypen.

Firming Mask - €125,95

Excellence firming mask. Verstrakkende stevigheidsmasker. Stevigheids- en herstructurerende masker met hydraterende eigenschappen. Helpt cellulaire herstel en promoot de synthese van collageen en elastine.

Hydra Peel - €104,95

Excellence hydra peel. Anti-aging scrub en enzymatic exfoliation gel.

eye contour mask.png

Eye Contour Mask - €41,95

Excellence eye contour mask oogcontour masker voor afvoer en spanning. Stimuleert huidherstel met behulp van keratolysche en vernieuwende eigenschappen. Ontstopt weefsels door haar vermogen voor vochtopname, kalmeert en hydrateert.

eye contour cream.png

Eye Contour Cream - €77,95

Excellence eye contour cream oogcontour crème voor afvoer en spanning. Respecteert pH van de huid, heeft een zachte keratolysche werking en is zuurstof verrijkend. Met verfrissende en hydraterende eigenschappen. Bevat Zonnebrandcrème.